All We Knit er en webshop, som forhandler økologisk og bæredygtigt garn samt tilbehør fra forskellige spændende producenter. Flere af garnerne er GOTS certificerede. All We Knit er skabt med en passion for kreativitet, strik, garn, økologi og bæredygtighed. 

All We Knit består af mig Christina, som i maj 2021 sagde mit job op, fordi jeg simpelthen var nødt til at prøve nogle af mine drømme af. En af de drømme var at være mere herre over min egen tid og bruge mere tid på de ting, jeg er passioneret omkring. Jeg ville skabe mere tid til mine interesser, mine børn og min karriere. Derfor har jeg åbnet min lille fine webshop.

Jeg elsker at strikke, og jeg har strikket i mange år - siden mine ældste børn var små. Det er nok ved at være 10 år siden. Jeg er autodidakt, og har haft rigtig god hjælp fra Youtube i begyndelsen. Hold op jeg har set mange videoer og sat på pause og spolet tilbage mange gange. Jeg tænker, der er mange af jer derude, som kan relatere til det? 

Interessen for kreativitet og det at skabe ting, har jeg haft siden barnsben. Jeg  var dog aldrig en særlig god strikker i håndarbejde i folkeskolen. Det var først, da jeg fandt motivationen til strik, at jeg blev stædig og blev ved og ved - indtil jeg kunne. For mit vedkommende var det lysten til at strikke til mine børn, som satte det i gang hos mig. Det har udviklet sig over årene, og jeg vil påstå, at jeg i dag er en ganske habil strikker. 

Ud over at være passioneret omkring strik og det at være kreativ, så lever jeg også et liv, hvor jeg er meget bevidst om udviklingen af vores planet og vores livsbetingelser. Det kan godt lyde lidt højt ragende og flyvsk, men jeg synes, vi alle sammen har et ansvar for at tænke os om i vores forbrugs- og købevaner. Er det så ikke lidt paradoksalt, at jeg har åbnet en butik, tænker du? Jo måske, men jeg fornægter ikke, at mange af os har lyst til at købe, skabe og forbruge. Jeg vil i den forbindelse gerne være med til at støtte op omkring en bæredygtig udvikling. Jeg synes, det er noget livsbekræftende og afstressende ved at være kreativ. Det vil jeg gerne være med til at skabe rum til. Jeg opfordrer bare til, at du som forbruger tænker over, hvilke materialer du anvender. Hvad er deres produktionshistorie? Kan du vide dig sikker på at dyrene, miljøet og ikke mindst menneskerne, som har produceret det, har haft gode vilkår?

Jeg bestræber mig på, at langt de fleste produkter, du køber hos mig er bæredygtige og også gerne GOTS certificerede. Du kan læse mere om GOTS certificering her.

Alle produkter er håndplukkede og valgt med kærlighed. Jeg forsøger at have fokus på, at produkterne hos mig er med til at passe på jorden – således den ikke tager skade af fx måden garnet er produceret på. Det vil sige, at produkterne så vidt muligt er udviklet under de bedst mulige betingelser for både mennesker og dyr. Så når du køber garn hos mig, så har du faktisk truffet et valg som har betydning for os alle sammen nu og i fremtiden.

Både garn og tilbehør er af god kvalitet, som du kan bruge i din hverdag i lang tid fremover.

All We Knit is Love

Kærlig hilsen

Christina