Skip to content

Returnering
All We Knit giver 14 dages returret, gældende modtagelsen af varer fra webshoppen. Betaling refunderes mod fremvisning af kvittering. Udsalgsvarer byttes ikke.

Bytte varer i webshoppen
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, skal du bestille den nye vare i webshoppen, så din nye vare leveres hurtigt, og din kvittering matcher købet.

Det er nemt at returnere varer. Du kan købe en returlabel fra vores returportal her: https://return.shipmondo.com/allweknitEn returlabel koster 48,75 kr.

Du bliver stillet videre til Shipmondo, som varetager betalingen. I tilfælde af problemer kontaktes Shipmondo direkte på mail: kontakt@shipmondo.com eller på tlf. +45 70400407. Husk at printe retursedlen ud og lægge i pakken.

Tilbagebetaling 
Hvis du fortryder dit køb, får du pengene tilbage. Hvis varen er beskadiget eller på anden vis værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Alle betalinger modtaget fra dig refunderes, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den fra modtagelse af din besked om returneringen. Betalingen tilbageføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Betalingen kan tilbageholdes, indtil varen er modtaget af All We Knit. 

Returvarer sendes til:
All We Knit
Overgade 20
8700 Horsens 


All We Knit modtager kun pakker sendt direkte til returadressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop.

Ansvaret for de returnerede varer overgår først til All We Knit ved modtagelse i butikken. Du bør derfor få en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Du bedes sende varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret hos All We Knit. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra modtagelsen af den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@allweknit.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter og e-bøger.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


 

Venlig hilsen

Christina Albrechtsen

All We Knit is love